Inloggning KSU

Logga in på KSUonline och Platå

Här loggar du in till de utbildningsverktyg vi använder i vår utbildning, Platå och KSUonline. KSUonline innehåller både Blenda och våra e-kompendier. För att logga in måste du ha blivit tilldelad ett konto och med det inloggningsuppgifter. Har du inget konto men behöver det, så ansöker du om det längst ner på denna sida.

Platå

Platå är ett utbildningsverktyg där du som fått inloggning kan komma åt den utbildningen du ska gå samt göra dina prov.

 

Logga in i Platå

KSUonline – Blenda

På KSUonline når du Blenda och är precis som Platå ett av våra utbildningsverktyg. Har du fått inloggningsuppgifter är det via knappen nedan du når din utbildningsplats.

 

Logga in på KSUonline/Blenda

På KSUonline – e-kompendier

Vilka kompendier du når är beroende på vad du har fått behörighet till.

Använd de inloggningsuppgifter du fått genom att gå vidare med knapparna nedan. Har du ingen inloggning? Då kan du läsa mer och ansöka om det nedan.

 

E-kompendier gemensam

 

E-kompendier OKG

 

E-kompendier Vattenfall

Behöver du tillträde till KSUs
e-kompendier?

Då behöver du ansöka om det.

För att ta del av utbildningsmaterial och kursdokumentation är det ett krav på en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) samt ett genomfört drogtest utan anmärkning.

Ladda ned ansökningsblanketten från länken nedan. Fyll i den elektroniskt och skicka den, tillsammans med efterfrågade dokument, till sakerhetskontroll@ksu.se

För att vi ska behandla din ansökan ska samtliga begärda dokument vara bifogade.

 

Ansökningsblankett e-kompendier