Aktiva, Öppna, Positiva, Arbetsmiljö & Säkerhet

Din karriär på KSU

Företaget befinner sig i utveckling och vi ser en spännande tillväxt för att säkerställa kompetens för ny och långsiktig kärnkraftsdrift. KSU verkar under samlingsnamnet Training Service Provider såväl nationellt som internationellt.

KSU har utbildningsavdelningar på flera platser längs Sveriges vackra kust, från vårt huvudkontor som ligger i Nyköping till våra träningsanläggningar som ligger i nära anslutning till kärnkraftverken i Forsmark, Oskarshamn och Ringhals. I Forsmark har vi även Teknik och träningscenter, TTC, där vi har en unik möjlighet att bedriva verkslik utbildning.

På KSU arbetar vi tillsammans och lär av varandra. Våra principer eller beteenden som vi också kallar dem; Aktiva, Öppna, Positiva och Arbetsmiljö och Säkerhet är viktiga för oss i vår strävan att nå vår vision – att vi ska vara världsledande inom kärnkraftutbildning.

Är du intresserad av att börja jobba hos oss?

Vi vill självklart använda din kompetens på bästa sätt och vill utveckla de unika färdigheter och kompetenser du har. KSU är inne i en spännande tid och som medarbetare är man en viktig kugge att skapa KSUs framtid för att bidra till kompetens för framtidens kärnkraft. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med företaget och inom Vattenfall mot att skapa ett fossilfritt samhälle inom en generation. Eftersom våra anställda är den viktigaste tillgången i vår verksamhet gör vi också vårt bästa för att erbjuda de förmåner varje medarbetare önskar.

Just nu söker vi …

KSU tillhör Vattenfallkoncernen så alla våra aktuella lediga tjänster annonseras på Vattenfall.se. Kolla in där om det finns någonting som kan vara intressant just för din kompetens.

 

Lediga jobb

 

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag eller outsourcingföretag.

Vi söker ständigt efter nya talanger  …är du en av dem?

Våra aktuella lediga tjänster annonseras på Vattenfall.se, så titta in där om det finns någonting som kan vara intressant just för dig. Annars, anmäl dig gärna och lägg till ditt CV i vår Talangpool så håller vi kontakten för framtida karriärmöjligheter inom KSU.

 

Lägg till ditt CV

Är du intresserad av examensjobb eller projektarbeten hos oss?

Är du student och vill göra examensjobb eller andra projektarbeten inom vårt område kopplat till din utbildning – hör gärna av dig till oss så pratar vi mer.

 

Kontakta oss

 

Kontakta oss