Aktiva, Öppna, Positiva, Arbetsmiljö & Säkerhet

Din karriär på KSU

På KSU arbetar vi tillsammans och lär av varandra. Våra principer eller beteenden som vi också kallar dem; Aktiva, Öppna, Positiva och Arbetsmiljö och Säkerhet är viktiga för oss i vår strävan att nå vår vision – att vara ett ledande utbildningsföretag.

KSU har utbildningsavdelningar på flera platser längs Sveriges vackra kust och vi vill självklart använda din kompetens på bästa sätt. Vi vill utveckla de unika färdigheter och kompetenser du har. Eftersom våra anställda är den viktigaste tillgången i vår verksamhet gör vi vårt bästa för att erbjuda de förmåner varje medarbetare önskar. Tillsammans vill vi utveckla dina unika färdigheter och kompetenser med ett kontinuerligt lärande, målmedvetenhet och en utmanande, men informell, arbetsmiljö. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med företaget och i Vattenfall mot att skapa ett fossilfritt samhälle inom en generation.

Är du student och är intresserad av att göra examensjobb eller andra projektarbeten inom vårt område kopplat till din utbildning är du välkommen att kontakta oss nedan för vidare diskussion.

 

Lediga jobb!

Våra aktuella lediga tjänster annonseras på Vattenfall.se, så kolla in där om det finns någonting som kan vara intressant just för din kompetens.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag eller outsourcingföretag.

 

Lediga jobb på Vattenfall

 

 

 

 

Kontakta oss