Tjänster

KSUs Showroom

KSU Showroom kan visa dig och dina vänner olika interaktiva lösningar.

KSU@School

Kärnkraftsintroduktion för studenter inom gymnasie- och yrkeshögkolan – ett enkelt och individuellt sätt för en ökad förståelse för kärnkraft.

TTC – Teknik och träningscenter

Hands-On träning för er med höga krav på säkerhet.

KSU Online

KSU Online är en plattform för flexibelt lärande online där du som användare får tillgång till utbildning och olika medier.

Industry Tours

En säkerhetsbaserad lösning där man skapar en rundtur med bearbetade 360-bilder.

Trycksaker

I vårt tryckeri har vi många års erfarenhet av att skapa olika utbildningsmaterial. Har du en idé – kontakta oss så tar vi tillsammans fram en lösning!

Illustrationer

Vi skapar illustrationer som till exempel logik-, flödes- och elscheman, affischer, kartor, loggor med mera.

Animeringar

Animeringar har en positiv effekt för inlärning och ger en visuell förståelse för händelseförlopp som inte traditionell text och bild gör på samma sätt.

E-utbildningar

KSU skapar e-learningutbildningar som kan användas som förberedande, kompletterande eller istället för traditionell lärarledd utbildning.

VR, 3D och 360-video

Den nya tekniken gör det möjligt att efterlikna verkligheten eller delar av verkligheten för att träna i eller uppleva miljön. Vi tar fram digitala produktioner som skapar verkligt värde för din/er organisation.

Simulatorer

Datorbaserad simulering används vanligen när det är alltför dyrt eller för riskabelt att låta deltagarna använda den verkliga utrustningen.

Konsultation

Funderar ni kring simuleringsteknik eller till att utveckla en ny utbildning, kan vi vara rätt partner att samverka med.

E-kompendier

E-kompendium är ett digitalt bibliotek i wikiformat med t ex utbildningsmaterial som tidigare levererats i tryckt form.