TTC – Teknik och träningscenter

Teknik och träningscenter

Hands-On träning för er med höga krav på säkerhet.

Praktisk träning och kompetens kring uppbyggnad, funktion och samverkan av komponenter i en teknisk process.

Unika möjligheter finns på Teknik och träningscenter utanför Forsmarks kärnkraftverk, här kan ni träna för att utveckla kompetens inom uppbyggnad, funktion och samverkan av komponenter i en processanläggning med hands-on som pedagogisk modell. Anläggningen vänder sig till organisationer som har behov av erfarenhets- och kunskapsuppbyggnad för underhålls- och driftpersonal, särskilt lämpligt för personal som arbetar i kärnkraftverk eller andra miljöer med höga krav på säkerhet.

Träna utifrån ett helhetstänk

Lärmiljöerna är byggda på ett sätt att deltagarna får träna att utgå från ett helhetstänk, från komponentförståelse till samfunktionsförståelse för hela processen.

Vill du veta mer om TTC och vad de erbjuder för utbildningar?

Läs mer, anmäl dig eller skicka en intresseanmälan till någon av de utbildningar som går på TTC via länk och mejl nedan.

De kurser som finns hittar du under vår Utbildningssida, Utbildning/Kurser/Underhåll. Kurser samt andra möjligheter som finns på TTC går att läsa mer i produktbladet nedan. Du kan också höra av dig direkt till, joachim.lindstrom@ksu.se, chef för TTC, Teknik och träningscenter.

PRODUKT: TTC