Tjänster

Are you a customer with high demands?

We love demanding customers. High demands are daily fare for us as we train and develop people in the area of nuclear power – we are true experts in this area. We have created digital solutions for many of our courses as we know this creates long-term value for the future.
Till våra Produkter & tjänster

Vi vet att de bästa resultaten nås genom en mix av lärmiljöer – från en digital värld till möten ansikte mot ansikte.

Digitalisering blir en investering som gynnar dig som kund, våra deltagare och oss själva. Vi tror nämligen att det skapar långsiktigt värde för alla och gör oss redo för framtiden.

Vi delar gärna med oss av vår strategiska förmåga men inte minst den passion och nyfikenhet vi har för ny teknik som en möjlighet för kompetensutveckling. Dessutom ställer vi extrema krav på oss själva när det gäller säkerhet och har bred kunskap vad det gäller de utmaningar man stöter på under tiden.

– Vi kan göra många saker!

Många av våra utbildningar som vi har är även öppna för vem som helst, vi utbildar b la inom pedagogik, ledarskap, säkerhetskultur.

Längst ner på denna sida hittar du också vår produktkatalog där du kan se exempel vad vi kan göra, animeringar i 3D, e-utbildningar eller en illustration kanske är någonting du söker!

"Vi bygger säkerhet genom kreativa och moderna utbildningsmiljöer med hjälp av digitala lösningar."

Några av våra samarbetspartners …

 

Hör av dig till mig.

Maria Skogqvist heter jag och är chef för Innovation & stöd samt vår affärsutveckling. Tveka inte att kontakta oss/mig för att diskutera hur vi kan bistå er med att förverkliga visioner och kanske digital transformering eller finns det områden där du ser att vi kan kroka arm och som partner utveckla och innovera tillsammans?

 

Mejla Maria

Produktkatalog

Har vi en lösning för dig?

Här hittar du några av våra produkter och tjänster vi har och erbjuder.